Accident grav în Vâlcea. Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Tragedie în Vâlcea. Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața în timp ce se afla la pescuit la balta Proieni din Brezoi. Bărbatul s-a electrocutat după ce a atins cu lanseta firele de înaltă tensiune.

22 oct. 2022, 22:27
Accident grav în Vâlcea. Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Accident tragic în Vâlcea. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a decedat sâmbătă, în timp ce se afla la pescuit la balta Proieni din Brezoi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență (ISU) Vâlcea, bărbatul s-a electrocutat după ce a atins cu lanseta firele de înaltă tensiune.

Citește și Tragedie în Bucegi. O femeie de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut 200 de metri în gol

„Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 9,00, pentru salvarea unui bărbat de 55 de ani care s-a electrocutat, în timp ce se afla la pescuit. Incidentul s-a petrecut pe marginea bălţii Proieni din localitatea Brezoi, persoana electrocutată aruncând cu lanseta în zona firelor de înaltă tensiune care tranzitează zona”, au declarat reprezentanții ISU.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă, dar din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și în cele din urmă, medicii au fost nevoiți să îi constate decesul.

„La sosirea acestora la locul intervenţiei, bărbatul a fost găsit in stop cardiac. A fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, conform protocolului, dar manevrele efectuate nu au avut niciun rezultat, decesul fiind declarat de către medicul SAJ”, au menţionat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Citește și Incident grav la Vaslui. Un motociclist a fost acroşat de o maşină. Care este starea de sănătate a bărbatului.