Incident grav la Vaslui. Un motociclist a fost acroşat de o maşină. Care este starea de sănătate a bărbatului

Accident grav la Vaslui. Un motociclist a fost acroșat de o mașină chiar la ieșirea din municipiu. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital cu traumatism cranio-facial și mai multe contuzii.

22 oct. 2022, 18:24
Incident grav la Vaslui. Un motociclist a fost acroşat de o maşină. Care este starea de sănătate a bărbatului

Un accident grav a avut loc sâmbătă, la ieșirea din municipiul Vaslui. Un motociclist a fost rănit după ce un autoturism l-a acroșat chiar la ieșirea din oraș. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute pe sensul de mers Vaslui – Iași.

Citește și Romică Țociu a făcut accident. În ce stare se află actorul

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat victimei primul ajutor. Ulterior, motociclistul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui în vederea acordării îngrijirilor medicale corespunzătoare, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

„Ambulanţa SMURD tip B2 a intervenit în municipiul Vaslui, în zona Moara Grecilor, pentru un accident rutier. Un motociclist a fost acroşat de un autoturism.Victima, un bărbat în vârstă de 25 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi contuzii ale antebraţelor şi în zona abdominală. Circulaţia este oprită pe un sensul de mers spre Iaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Citește și Destin tragic pentru un tânăr de 25 de ani. A murit în accident în Prahova, după ce mașina s-a rupt în două la impactul violent cu un camion