Accident grav în Vrancea: Trei tineri, de 14, 18 şi 19 ani, au murit după ce maşina s-a lovit de un copac

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în afara comunei Bogheşti, sat Plăcinţeni.

21 aug. 2021, 07:44
Accident grav în Vrancea: Trei tineri, de 14, 18 şi 19 ani, au murit după ce maşina s-a lovit de un copac

Accident grav în Vrancea. Trei tineri, între care o adolescentă de 14 ani, au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat, în judeţul Vrancea. O altă tânără a fost transportată la spital.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în afara comunei Bogheşti, sat Plăcinţeni. Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii rutieri au stabilit că, în jurul orei 3.20, un autoturism a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un copac şi apoi s-a răsturnat.

Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit în accident, în Suceava. Alți trei au fost grav răniți

„Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani şi a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani. O altă pasageră a fost preluată de ambulanţă, conştientă”, a transmis sursa citată.

Accident grav în Constanţa. Cinci persoane, între care un copil de 7 ani, au fost rănite
Accident grav şi în urmă cu două zile

Un bărbat a decedat, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN2 – E85, la Călimăneşti, în urma coliziunii dintre autoturismul pe care acesta îl conducea şi un autocar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„În cursul nopţii, ora 03,10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 2 E 85, sat Călimăneşti, a avut loc un accident rutier între un autocar şi un autoturism. În urma coliziunii, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Focşani, a decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, a fost rănit şi şoferul autocarului, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital. Poliţiştii au stabilit că el nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.