Accident grav: Jurnalist mort după ce maşina sa a fost lovită în plin de o maşină care circula pe contrasens

Un jurnalist a murit într-un grav accident în Buzău, e vorba de un operator TV care se întorcea de la o transmisiune. Mașina in care se afla a fost lovita de un autoturism intrat pe contrasens şi condus de o tânără de 19 ani.

02 nov. 2022, 16:28
Accident grav: Jurnalist mort după ce maşina sa a fost lovită în plin de o maşină care circula pe contrasens

Accident cumplit la Buzău. O nouă victimă după ce tânăra de 19 ani a murit în urma coliziunii. Astfel, în urma accidentului produc marți seară pe Șoseaua Spătarului, două persoane și-au pierdut viața: tânăra în vârstă de 19 ani, care a murit pe loc din cauza leziunilor incompatibile cu viața, și șoferul autoutilitarei, care a fost transportat la spital în stare gravă.

Tânăr de 18 ani, mort într-un accident în Argeş. Andrei a murit într-un Mercedes făcut bucăţi de prietenul lui
Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost internat în stare de comă la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat. Pasagerul din autoutilitară, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a suferit multiple traumatisme, dar este stabilizat și, potrivit medicilor, se află în afara oricărui pericol.

Sabin, operator la DIGI Tv, și un coleg de-ai săi se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău.

După încheierea meciului, o altă mașină din carul TV a ales să se întoarcă la București pe ruta Slobozia, dar Sabin a ales varianta Buzău – Urziceni, pentru a-l lăsa acasă pe colegul său în vârstă de 31 de ani, care locuiește în zona Fierbinți. Pe Șoseaua Spătarului, duba celor de la DIGI Sport a fost lovită în plin de un autoturism Skoda Fabia, condus de tânăra din Rușețu.

Larisa este tânara de 19 ani care a murit marţi în accidentul de pe E85. Impactul a fost atât de violent că motorul Skodei a fost aruncat la 10 metri de maşină
O tânără de 19 ani și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite într-un grav accident, la ieșirea din Buzău. Din motive deocamdată necunoscute, mașina condusă de Larisa a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de telecomunicații. Fata de 19 ani a murit pe loc, bărbatul la spital
Din motive necunoscute, la ieșire din municipiul Buzău, pe Șoseaua Spatarului, maşina condusă de Larisa a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de telecomunicații.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Larisa era din Rușețu şi abia împlinise 19 ani. Anul acesta, tânăra absolvise clasa a XII-a la Liceul Pedagogic din Buzău. În prezent, Larisa era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (filiala Buzău) și lucra ca educatoare la o grădiniță privată din Buzău, potrivit buzoienii.ro.

Părinții tinerei sunt devastaţi. Ambii lucrează la o brutărie din comună și mai au un băiețel mai mic decât Larisa.