Tânăr de 18 ani, mort într-un accident în Argeş. Andrei a murit într-un Mercedes făcut bucăţi de prietenul lui

Accident cumplit în județul Argeș! Fiul unui polițist, un tânăr de doar 18 ani, a murit după ce mașina condusă de un prieten s-a izbit de mai mulți stâlpi și copaci. În urma impactului deosebit de puternic mașina pur și simplu s-a făcut bucăți și s-au împrăștiat pe 100 de metri. Șoferul a ajuns în stare gravă la spital. 

02 nov. 2022, 09:05

Un accident deosebit de grav s-a produs în localitatea Dobrești din judeţul Argeș. O mașină marca Mercedes în care se aflau doi tineri s-a făcut bucăți după ce a ieșit de pe drum, a retezat un stâlp de electricitate, a trecut prin alți copaci și s-a urcat lateral pe un alt stâlp.

Citeşte şi: Accident grav în Giurgiu, două persoane au murit, a fost cod roşu de intervenţie

În mașină erau doi tineri: șoferul, un tânăr de 28 de ani, și prietenul său, un băiat de 18 ani. Acesta din urmă visa să devină polițist la fel ca tatăl și fratele lui. Cu doar câteva zile în urmă, a aplicat la şcoala de Subofiţeri de Poliţie. Însă din păcate visul lui Andrei s-a oprit aici. A rămas încarcerat și deși s-au făcut manevre de resucitare timp de mai multe minute, băiatul nu a putut fi salvat.

Citeşte şi: Imagini groaznice! O şoferiţă de 25 de ani cu un BMW seria 3 a murit pe loc după ce s-a înfipt în spatele unui TIR! Nu a franat deloc! Descarcerarea a durat 2 ore

Șoferul a fost şi el extras de echipajul ISU Argeş a fost dus de urgență cu politraumatisme la spitalul din Pitești. Din cauza accidentului s-au format coloane de mașini pe kilometri întregi, în ambele sensuri.

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni a rezultat că un bărbat de 28 de ani din Dobrești care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare.

A rezultat decesul pasagerului din dreapta față, un tânăr de 18 ani din Priboieni, și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.”, a transmis Poliția Argeș.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.