Larisa este tânara de 19 ani care a murit marţi în accidentul de pe E85. Impactul a fost atât de violent că motorul Skodei a fost aruncat la 10 metri de maşină

O tânără de 19 ani și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite într-un grav accident, la ieșirea din Buzău. Din motive deocamdată necunoscute, mașina condusă de Larisa a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de telecomunicații. Fata de 19 ani a murit pe loc.

02 nov. 2022, 12:10

Sfârşit tragic pentru o tânără de 19 ani, din judeţul Buzău. Larisa murit în drum spre casă. Fata venea din Bucureşti şi se îndrepta spre Ruşeţu.

Din motive necunoscute, la ieșire din municipiul Buzău, pe Șoseaua Spatarului, maşina condusă de Larisa a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de telecomunicații.

Citeşte şi: O tânără a izbucnit în plâns, după ce a fost bătută într-un tramvai în Rahova: „Toată lumea a văzut și nimeni nu a ripostat”

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul maşinii tinerei de 19 ani a fost aruncat la mai bine de 10 metri de caroseria distrusă. Maşina Skoda condusă de Larisa s-a transformat într-un morman de fiare.

Tânăra de 19 ani a murit în ciuda eforturilor echipelor de salvare care au efectuat manevre de resuscitare zeci de minute. Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 46 de ani, din București, şi pasagerul din autoutilitară, un bărbat de 31 de ani, de asemenea din București, au fost răniţi grav şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Tânăr de 18 ani, mort într-un accident în Argeş. Andrei a murit într-un Mercedes făcut bucăţi de prietenul lui

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Larisa era din Rușețu şi abia împlinise 19 ani. Anul acesta, tânăra absolvise clasa a XII-a la Liceul Pedagogic din Buzău. În prezent, Larisa era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (filiala Buzău) și lucra ca educatoare la o grădiniță privată din Buzău, potrivit buzoienii.ro.

Părinții tinerei sunt devastaţi. Ambii lucrează la o brutărie din comună și mai au un băiețel mai mic decât Larisa.