Accident grav la Arad: şase răniţi dintre care unul preluat cu elicopterul SMURD

Şase persoane au fost rănite pe o şosea din judeţul Arad, duminică după-amiază, după ce două autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal, o femeie fiind preluată de medici sosiţi cu un elicopter SMURD, transmite MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 17:58
Accident grav la Arad: şase răniţi dintre care unul preluat cu elicopterul SMURD

Accidentul a avut loc pe un drum judeţean din Arad, între localităţile Horea şi Şiria, unde o femeie a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un alt autoturism.

În urma impactului, şase persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite grav, una fiind preluată de un elicopter SMURD care a aterizat pe şosea.

Pacienta a fost transportată în stare gravă, în comă de gradul III-IV la Spitalul judeţean Timiş.

Celelalte cinci victime, două femei şi trei bărbaţi, au fost transportate la Spitalul judeţean Arad pentru a primi îngrijiri medicale, având fracturi şi traumatisme interne.

Potrivit poliţiştilor care au făcut cercetări la faţa locului, şoferiţa care a ajuns pe contrasens are 20 de ani şi a declarat că a încercat să evite o groapă din carosabil. Aceasta va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tronsonul de şosea pe care a avut loc accidentul este afectat de traficul greu, în zonă existând mai multe balastiere, astfel că asfaltul are multe denivelări şi gropi.