Accident grav la Iaşi. Un Volkswagen a spulberat o căruţă. O persoană şi calul au murit pe loc

Accident rutier mortal în această seară, la ieșirea din Podu Iloaiei. Din primele informații două autoturisme și un atelaj hipo au intrat în coliziune iar în urma impactului o persoană și-a pierdut viața.

24 mart. 2023, 21:48

Accident grav la Iaşi. Autoturismul care a acroșat căruța a ajuns pe câmp, la peste 50 de metri distanță de limita cu partea carosabilă.

O persoană a murit, vineri seară, după ce două maşini şi o căruţă s-au ciocnit, pe DN 28, la Podu Iloaiei. Echipaje de Poliţie şi pompieri au intervenit, vineri seară, pe DN 28, la ieşirea din Podu Iloaiei, unde s-a produs un accident rutier între două autoturisme şi o căruţă.

Scandal în trafic, în Galați. Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident: ”Cum să urci așa la volan?”

”Într-un autoturism este o persoană decedată, în cea de-a doua maşină 3 persoane s-au autoevacuat conştiente, iar în căruţă sunt 2  persoane, conştiente. Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, persoanele din căruţă refuză evaluarea medicală”, a transmis ISU Iaşi.

O mașină Google Street View a fost implicată într-un accident în Ovidiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, calul de la căruţă a murit. Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Iaşi – Podu Iloaiei, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ.

Accident grav: Şofer găsit mort, după 12 ore, în maşina răsturnata în tufisurile de pe marginea drumului

În urma cercetării de la fața locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km. 55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație.

Conform concluziilor echipei medicale de la fața locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morții.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.