Accident grav la Paşcani: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motocicleta într-un tir. Un alt carambol cu cinci victime a avut loc la Iaşi

Accident cu doua victime in apropiere de Pascani. Evenimentul a avut loc la primele ore ale diminetii, in suburbia Gastesti. O motocicleta cu doi tineri a intrat frontal intr-un tir care circula regulamentar.

19 aug. 2022, 09:36

Accident grav la Iaşi. Două persoane au murit, vineri dimineața, după ce motociclul pe care ciruclau a fost lovit de o camionetă, pe DN 28A, în zona localității Gâștești, județul Iași.

Timeea a murit pe patul de spital. Tânăra de 21 de ani din Cluj era însărcinată în trei luni

Potrivit Poliției Iași, accidentul a avut loc în jurul orei 05.00, pe DN 28A, în afara localității Gâștești. Din cercetările efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași a transmis detalii despre accidentul rutier mortal.

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iași, potrivit Bzi.ro

Accident dramatic pe autostrada A1 București-Pitești. Cinci mașini implicate, sunt șapte victime. O persoană preluată cu elicopterul SMURD
 

5 victime în CUG după ce un Mercedes a intrat în două mașini

Un alt accident de circulație a avut loc în zorii zilei în Iași,  capat CUG – Capitol, rezultând 5 victime.

În jurul orei 5, șoferul unui Mercedes care circula dinspre Iași către Ciurea a lovit o autoutilitară și un Opel, parcate lângă Hotel Capitol din Horpaz. Mercedes-ul a lovit partea din spate a autoutilitarei pline cu pepeni.

Care este starea răniților:
1 -F Ioana 20 ani pasager dreapta fata: Tcc cu PC Hematom frontal  Tvm cervico-lombar amielic. Transportată la UPU NCH

2 Elena Teodora 19 ani pasager spate stinga Policontuzionat TCC Cu PC. TCF Traumatism toraco abdominala. Traumatism cot drept. Transportată la UPU Spiridon

3  S Alexandra 19 ani pasager spate tcc fără PC Traumatism membru inferior drept. Dusă la  Upu Sf Spiridon

4 Andrei 19 ani pasager dreapta spate tcc fără PC Traumatism toraco abdominal. Internat la Upu Sf Spiridon

5 N Radu 22 ani șofer tulburări de comportament luat de către politie