Timeea a murit pe patul de spital. Tânăra de 21 de ani din Cluj era însărcinată în trei luni

O tânără însărcinată în trei luni a murit la spital după două săptămâni de comă, în Cluj. Timeea Andreea avea doar 21 de ani. iar familia acuză medicii de malpraxis.

19 aug. 2022, 08:48

Timeea Andreea s-a stins din viață la doar 21 de ani, într-un spital din Cluj. Urma să devină mamă, însă destinul crunt a fost altul. A stat în comă timp de două săptămâni și, din păcate, inima ei s-a oprit. Era însărcinată în luna a treia.

Viorica de la Clejani tună și fulgeră. Artista a promis că atacatorul fiicei sale nu va rămâne nepedepsit: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”
Timeea Andreea, o tânără care în mai puțin de șase luni urma să devină mămică, a fost transportată în stare critică la un spital din Gherla, județul Cluj, la începutul acestei luni. Ulterior, pe data de 7 august, viitoarea mamă a fost transferată la spitalul din Cluj. Apropiații Timeei au mărturisit pentru jurnaliștii locali că, din cauza faptului că tânăra în vârstă de 21 de ani nu a fost tratată la timp, o tromboză venoasă a fost cea care i-a adus sfârşitul.

Timeea s-a stins din viață după două săptămâni de comă

Transferată de la spitalul din Gherla la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, viitoarea mămică, în vârstă de 21 de ani, a intrat în comă. Specialiștii medicali au încercat în zadar să îi salveze viaţa Timeei, dar cu toate aceste, eforturile medicilor au fost în zadar, au transmis jurnaliștii de la  cluj24.ro.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu se mai poate deplasa: ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile”

După moartea tinerei, apropiații s-au revoltat și au dat de înțeles o tromboză venoasă i-a adus sfârşitul tinerei de 21 de ani, potrivit cluj24.ro. Și bebeluşul pe care tânăra urma să îl aducă pe lume a decedat.

Apropiații și familia, dar și soțul Timeei Andreea doresc să se facă dreptate și consideră că medicii poartă o mare vină pentru decesul tinerei.