Accident grav la Piteşti: un mort, un rănit. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului, dar a fost prins de poliţie

O femeie a decedat, iar un bărbat a fost rănit, luni noapte, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, pe o stradă din Piteşti, traficul fiind blocat după ce s-a spart şi o conductă de gaze. Unul dintre şoferi a fugit de la faţa locului, dar a fost prins ulterior.  

RomaniaTV.net
03 apr. 2018, 03:03
Accident grav la Piteşti: un mort, un rănit. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului, dar a fost prins de poliţie

UPDATE: A fost prins autorul accidentului mortal de azi-noapte din Piteşti: un puşti de 19, Florentin Petrescu, fără permis de conducere. Poliţia l-a reţinut pentru 24 de ore şi, foarte probabil, în cursul zilei de azi, marţi, va fi prezentat unui judecător, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, două maşini fiind implicate, iar o ţeavă de gaze, avariată traficul fiind blocat total. Unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului.

„Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat, urmează să fie prins. Colegii mei fac cercetarea la faţa locului. Deocamdată nu a fost stabilită cauza. Impactul a fost unul frontal”, a declarat Zamfir.

Zamfir a mai precizat că o femeie a murit iar un bărbat, şoferul celei de-a doua maşini, a fost transportat la spital.