Accident grav la Suceava. Un vitezoman beat s-a răsturnat după ce a lovit un gard şi o maşină parcată

Accident teribil, surprins pe camerele de supraveghere. Un tânăr din Suceava s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

02 mai 2021, 08:19
Accident grav la Suceava. Un vitezoman beat s-a răsturnat după ce a lovit un gard şi o maşină parcată

Accident grav la Suceava. Un tânăr în vârstă de 30 de ani, beat la volan, a fost protagonistul unui accident violent produs sâmbătă după-amiază la intrarea în Bilca dinspre Vicov. Autoturismul cu volan pe dreapta, scăpat de sub control pe fondul vitezei s-a zdrobit de gardul unei case, acroșând și o mașină parcată. În ciuda impactului foarte violent, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Ionuț B, în vârstă de 30 de ani, din Frătăuții Noi, era în stare avansată de ebrietate. Etilotestul a indicat concentrația de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Accident terifiant la o competiţie off-road în Apuseni! Victimele sunt voluntari care au ajutat la găsirea avionului cu care s-a prăbuşit Adrian Iovan
În mașina răsturnată, martorii au fotografiat sticle de alcool și lăzi de bere. Tânărul cumpărase cu puțin timp înainte de accident băutura, pregătindu-se să petreacă. Tânărul de 30 de ani a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, pentru evaluare medicală și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Tânărul va răspunde penal pentru cel puțin o infracțiune –  conducere sub influența băuturilor alcoolice, scrie Monitorul de Suceava.

Accident grav şi la Câmpulung Moldovenesc. Tot sâmbă seară, în jurul orei 22.15, o familie din Câmpulung Moldovenesc a fost evacuată din casă, după ce un șofer s-a izbit cu mașina într-o țeavă de gaz din fața imobilului.

Se pare că la volanul mașinii, marca Mazda, implicate în eveniment se afla Florin Ş(29 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Tânărul conducea autoturismul pe Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, dinspre Vatra Dornei spre Gura Humorului. La un moment dat, acesta a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu aceasta pe trotuar, unde a acroșat un contor al rețelei de distribuție al gazului metan și gardurile a trei proprietăți. Astfel, au fost produse scurgeri de gaz, distrugerea autoturismului condus și distrugerea gardurilor susmenționate.

Mihai Neșu, mărturie cutremurătoare în Săptămâna Mare. „Dumnezeu m-a binecuvântat cu accidentul din 2011”
Individul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

https://www.facebook.com/ISUSuceava/posts/2809323565982065