Accident terifiant la o competiţie off-road în Apuseni! Victimele sunt voluntari care au ajutat la găsirea avionului cu care s-a prăbuşit Adrian Iovan

Clipe de coşmar pentru doi dintre voluntarii care s-au implicat în găsirea avionului prăbuşit în Munţii Apuseni în urmă cu şapte ani. Bărbaţii au fost la un pas de moarte, după ce s-au răsturnat cu o maşină de teren în timpul unei competiţii off-road.

25 apr. 2021, 16:31
Accident terifiant la o competiţie off-road în Apuseni! Victimele sunt voluntari care au ajutat la găsirea avionului cu care s-a prăbuşit Adrian Iovan

Accident terifiant la o competiţie off-road în Apuseni. Incidentul şocant s-a petrecut sâmbătă la prima etapă din Campionatul Național de Off Road T.

Doi concurenţi s-au răsturnat de mai multe ori cu o maşină de teren, în timp ce încercau să urce într-o zonă cu teren greu accesibilă.

Momentul terifiant în care maşina de teren se rostogoleşte a fost surprins în imagini. Clipul a fost publicat pe pagina de Facebook Oscar Motorsport/ Offroad, notează Alba24.

 

Accident terifiant la o competiţie off-road în Apuseni! Cine sunt victimele

În maşina de teren care s-a răsturnat se aflau Sorin Pîrvulescu și Vali Capotă, membri ai Transsylvania Off Road Club. Cei doi bărbaţi au făcut parte din echipa de voluntari care a ajutat la căutările avionului prăbușit în Munții Apuseni, în 2014, notează Libertatea.

Pe data de 20 ianuarie 2014, avionul BN52 decola din Bucureşti pentru a ajunge la Oradea, la o prelevare de organe pentru transplant. Şapte persoane se aflau la bord: patru medici – Sorin Ianceu, Valentin Calu, Radu Zamfir, Cătălin Pivniceru şi studenta Aura Ion, iar la manşa avionului, pilotul Adrian Iovan, asistat de copilotul Răzvan Petrescu. În jurul orei 16.00, avionul BN52 s-a prăbuşit la peste 1.400 de metri altitudine, în Munţii Apuseni.

În accident au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

Citeşte şi: Cea mai mare tranşă de vaccin anti-COVID de la Pfizer soseşte luni în ţară. Vor ajuge şi noi doze de AstraZeneca

S-au împlinit şapte ani de la accidentul aviatic din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta la Medicină Aura Ion. Fosta soţie a pilotului, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, împreună cu fiul lor au urcat pe munte, ca în fiecare an, pentru a-l comemora pe Adrian Iovan.

Pentru a-şi comemora fostul soţ, Romaniţa Iovan a urcat împreună cu fiul ei Albert şi cu mai mulţi prieteni pe masivul Petreasa din Apuseni, locul în care, în 2014, s-a produs tragedia aviatică. Au fost comemoraţi atât pilotul Adrian Iovan, cât şi studenta Aura Ion.

Citeşte şi: Şapte ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Romaniţa Iovan şi fiul ei au urcat în munţi pentru a-l comemora pe Adrian Iovan. GALERIE FOTO