Tentativă de sinucidere! Un elev s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu din Constanţa. Primele imagini

Incident șocant la un liceu din Constanța, un elev în vârstă de 12 ani s-ar fi aruncat de la o fereastră de la etajul al doilea de pe holul instituţiei. Autorităţile au fost chemate de urgenţă pentru a-i acorda minorului primul ajutor. Minorul este conştient, însă are mai multe traumatisme. Polițiștii suspectează că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 06:15

Incidentul s-a produs marţi dimineaţă, la Liceul „George Călinescu” din municipiului Constanţa. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi reprezentaţii ISJ.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un copil căzut de la înălţime, la Liceul George Călinescu. Acesta are 12 ani. Intervin SMURD B şi SMURD C din cadrul detaşamentului Palas”, transmit reprezentanţii ISU Dobrogea.

Polițiștii suspectează că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere. Copilul este în clasa a VI-a, iar conform autorităţilor s-a aruncat de la o fereastră de pe holul instituţiei, de la etajul al doilea. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD de la Detaşamentul Palas.

 

Băiatul a fost evaluat medical şi transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. 

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, în timpul producerii evenimentului elevul nu se afla în timpul orelor de curs, acesta aruncându-se în gol de la o fereastră de pe holul instituţiei de învăţământ. În acest caz a fost declanşată şi o anchetă internă.