Accident grav pe A1. O maşină a luat foc, după ce s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de persoane

Un accident grav s-a petrecut miercuri, pe autostrada A1, în judeţul Giurgiu. O maşină a luat foc după ce a intrat într-un autocar în care se aflau 30 de persoane.

22 sept. 2021, 20:08
Accident grav pe A1. O maşină a luat foc, după ce s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de persoane

Accident grav pe autostrada A1, pe sensul Piteşti-Bucureşti. Un autocar în care se aflau 30 de pasageri şi un autoturism în care erau două persoane au fost implicate.

Accident grav pe autostrada A1

Accidentul  s-a la kilometrul 23, în zona localităţii Bolintin-Deal din judeţul Giurgiu. Potrivit primelor informaţii, un autoturism şi un autocar în are se aflau aproximativ 30 de pasageri au intrat în coliziune.

Potrivit ISU Giurgiu, în urma impactului, autoturismul a luat foc în zona compartimentului motor. O femeie, în vârstă de 46 de ani, pasageră a autoturismului, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital.

Pasagerii autocarului nu au avut nevoie de intervenţie din partea medicilor.

Citeşte şi Accident cu patru morţi în Ialomiţa. Imagini de coşmar între Movilița și Sinești FOTO&VIDEO

Accident pe calea ferată, în Timiş. Un camion şi un tren s-au ciocnit

Un alt accident grav care s-a petrecut miercuri s-a produs în judeţul Timiş. Un tren cu pasageri şi un camion s-au ciocnit. Accidentul a avut loc între Trenul Regio 16124, care se deplasa în direcția Cruceni-Timișoara, și un camion, la trecerea de nivel de cale ferată între Cruceni și Rudna.

În accident au fost implicate 10 persoane (9 călători în tren și conducătorul camionului).

În urma impactului, mecanicul trenului și şoferul camionului au fost transportați la Spitalul Judeţean din Timişoara. La faţa locului a intervenit ISU Timiş cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD şi 11 subofițeri.

Din cauza accidentului, traficut rutier şi cel feroviar a fost blocat.

Citeşte şi Tragedii pe şosele. A murit la 21 de ani după ce maşina tinerei a intrat în copac. Accident mortal şi cu ATV