Accident grav pe autostrada A1. O femeie a murit pe loc

Un accident grav s-a petrecut duminică, pe autostrada A1, în judeţul Timiş. O femeie a murit în urma impactului dintre două autoturisme.

27 iun. 2021, 19:47
Accident grav pe autostrada A1. O femeie a murit pe loc
Accident grav pe autostrada A1. O femeie a murit pe loc

Accident grav pe autostrada A1, la kilometrul 512, în apropiere de localitatea Orţişoara. Potrivit primelor informaţii, un BMW ar fi intrat într-o maşină staţionată pe banda de urgenţă.

Accident grav pe autostrada A1

„A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia si Detașamentul 1 de Pompieri Timisoara si trimiterea la locul intervenției a următoarelor forte si mjloace: o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic”, transmite ISU Timiș.

Un elicopter SMURD a intervenit la faţa locului. În urma impactului dintre cele două maşini, o femeie în vârstă de 32 de ani a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Din cauza accidentulului, traficul în zonă a fost plocat pe sensul spre Arad.

Citeşte şi Accident grav în Bistriţa. Maşina răsturnată a ajuns la fereastra dormitorului GALERIE FOTO

Accident grav în Ialomiţa. Doi oameni au murit pe loc. Alte accidente mortale în Giurgiu, Vrancea şi pe Transalpina

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în judeţul Ialomiţa. Doi oameni au murit pe loc, iar o a treia persoană a fost transportată de urgenţă la spital.

Un motociclist a decedat într-un accident produs sâmbătă pe DN 67C – Transalpina, pe raza localităţii Mărtinie, comuna Şugag.

Victima este un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor, care, potrivit Poliţiei, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 68 de ani.

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, pe DN23, în județul Vrancea, informează Mediafax. Două persoane au decedat, după ce autoturism și un tractor s-au lovit.

Două persoane, între care un copil de patru ani, au murit, sâmbătă seară, într-un accident produs pe un drum judeţean din Giurgiu, unde un autoturism s-a izbit violent de un autotren. Alte două persoane au fost rănite, o femeie fiind inconştientă.

Citeşte şi Accident cu autobuz în Bucureşti. Un adult şi un copil au ajuns la spital