Tragedie în Vrancea! Tânără motociclistă, moartă într-un accident cumplit, după impactul cu un TIR. Imagini dramatice!

Tragedie în județul Vrancea! O tânără de 32 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident între o motocicletă și un TIR.

12 apr. 2021, 19:49
Tragedie în Vrancea! Tânără motociclistă, moartă într-un accident cumplit, după impactul cu un TIR. Imagini dramatice!

Tragedie în județul Vrancea! O tânără motociclistă de 32 de ani și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR

Accidentul rutier a avut loc, luni după-amiaza, pe DN2 D, într-o curbă spre Valea Sării, județul Vrancea. Din primele informaţii, se pare că, în timp ce se afla într-un viraj, o motociclistă a ajuns pe contrasens, unde a lovit un TIR. Poliţiştii continuă să facă cercetări privind motivul exact pentru care a avut loc accidentul.

Tânăra a fost grav rănită în urma impactului și a fost găsită de medici în stop cardio-respirator. Medicii au încercat manevrele de resuscitare în ambulanță, însă la spital pacienta a murit.

„Prin apel la numărul unic de urgență 112, pompierii au fost sesizați de faptul că pe DN2 D – Vidra, într-o curbă spre Valea Sării, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate o motocicletă și un TIR. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav”, a informat IPJ Vrancea, conform observator.

Din nefericire, tânăra în vârsta de 32 de ani, din județul Ilfov, care se afla singură pe motocicletă, a decedat la Spitalul din Vidra.

Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului. A intrat cu motocicleta într-o maşină

Un accident cumplit a avut loc, joi seară, lângă Palatul Parlamentului din Bucureşti. Un poliţist în vârstă de 30 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină.

Tânărul în vârstă de 30 de ani era agent șef-adjunct de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere.

Accidentul s-a petrecut, joi seară, în centrul Bucureştiului. Potrivit primelor informaţii, motociclistul în vârstă de 30 de ani a mers cu motocicleta pe o roată. Acesta nu a mai putut să oprească la semafor și a intrat violent într-o altă mașină, care circula din sens opus.

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0”, precizează Brigada Rutieră.