Accident grav pe autostrada A3. Două persoane sunt inconștiente. Un elicopter SMURD a fost chemat în ajutor

Încă un accident cumplit s-a produs pe șoselele din România. Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier grav pe autostrada A3. Două persoane sunt inconștiente.

23 oct. 2022, 15:53
Accident grav pe autostrada A3. Două persoane sunt inconștiente. Un elicopter SMURD a fost chemat în ajutor

Incidentele se țin lanț pe șoselele din România. Un accident rutier grav a avut loc duminică, pe autostrada A3, la kilometrul 63, pe sensul de mers București-Ploiești.

Citește și Incident grav la Vaslui. Un motociclist a fost acroşat de o maşină. Care este starea de sănătate a bărbatului

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în urma coliziunii dintre un autoturism și o autoplatformă, două din cele cinci persoane implicate în acest incident sunt în stare de inconștiență.

La fața locul intervin o autospecială de stingere, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă şi două ambulanţe SAJ.

În sprijinul acestor echipaje a fost chemat şi un elicopter SMURD, spun reprezentanții ISU.

Citește și Tragedie în Bucegi. O femeie de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut 200 de metri în gol. UPDATE: Trupul a fost recuperat de salvamontişti