Accident grav pe DN 21. Sunt patru victime, elicopterul SMURD a preluat o fetiță de șapte ani aflată în comă

Accident cumplit pe DN21. Sunt patru victime, un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină pentru a prelua o fetiță de șapte ani aflată în comă.

09 oct. 2022, 19:50

Accidentul a avut loc duminică după-amiază pe Drumul Național 21, în dreptul localității Constantin Brâncoveanu din județul Călărași. Un autocamion a intrat în coliziune cu o mașină în care se aflau patru persoane.

Conform primelor informații, un autocamion a întrat în coliziune cu un autoturism marca BMW condus de o femeie de 27 de ani care a intrat în depășirea pe un sector de drum cu linie continuă, în urma impactului rezultând rănirea a 4 din cele 5 persoane implicate, singurul care a scăpat fără răni fiind șoferul camionului. Femeie este din Dor Mărunt, aceasta se întorcea de la vizita soțului reținut într-un penitenciar. În autoturism se aflau și două fetițe cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, potrivit călărașipress.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență la fața locului, Cele patru victime au fost preluate de ambulanță și duse la cele mai apropiate spitale. Polițiștii au început cercetarea la fața locului pentru a stabili cum s-a produs exact accidentul.

Salvatorii au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru preluarea unei fetițe în vârstă de doar șapte ani care a intrat în comă în urma impactului. O altă fetiță de 11 ani a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Călărași, cea din urmă fiind stabilită.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost transportat de SAJ Ialomița la Spitalul din Slobozia. O tânără de 27 de ani a fost preluată în stare conștientă, cu un hematom la nivelul capului, preluată de SMURD Dragalina și transportată la UPU Slobozia.

Citește și Un planor în care se afla o adolescentă de 17 ani, prăbuşit în curtea unei locuinţe din Craiova. În ce stare se află minora

Citește și Caz dramatic în Teleorman. Peretele unei case s-a dărâmat peste un adolescent de 16 ani