Accident mortal pe DN1. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite grav VIDEO

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineaţă, pe DN1 în judeţul Sibiu. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit un camion. 

RomaniaTV.net
19 aug. 2020, 05:33
Accident mortal pe DN1. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite grav VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe DN 1, în localitatea Scoreiu, potrivit primelor informaţii oferite de căte reprezentanţii Ambulanţei, ai Poliţie şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Un accident rutier a avut loc pe DN 1, localitatea Scoreiu, în apropierea intersecţiei cu DN 7C. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri se pare că şoferul unui autoturism care circula spre Braşov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un camion (condus de un bărbat de 42 de ani din Racoviţa). (…) Din păcate, o a doua persoană a decedat. Traficul în zonă este blocat în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

Şoferul care a produs accidentul şi încă un pasager din maşina sa au decedat.

„Din păcate, două persoane din autoturism sunt declarate decedate”, au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

Două dintre persoanele rănite, şoferul TIR-ului şi o femeie, sunt transportate la unul dintre spitalele din municipiul Sibiu.

Din cauza accidentului traficul în zonă a fost blocat. 

Citeşte şi Accident cumplit pe A1. O fetiţă de doi ani şi mama acesteia au murit VIDEO