Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. Cristina, Laura și Mădălin au sfârșit pe loc, după o depășire ilegală

Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, de 19 ani, sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața în înfiorătorul accident care a avut loc marţi seară la ieşirea din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, în județul Mehedinți.

17 mai 2023, 13:20
Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. Cristina, Laura și Mădălin au sfârșit pe loc, după o depășire ilegală
Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți.

Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. Laura, Cristina și Mădălin erau tineri, frumoși și aveau o viață înainte, însă destinul le-a fost frânt într-un mod îngrozitor, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un tir.

Citește și Mădălina a murit la 17 ani în urma unui accident de tren. În ianuarie, îi murise fulgerător fratele

Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți

Laura avea doar 18 ani și era elevă la liceul Victor Gomoiu, din Vânju Mare, Mehedinţi. Mădălin avea 19 ani și anul trecut a absolvit Liceul Tehnic Decebal din Drobeta Turnu Severin. Iar Cristina avea 22 de ani și a studiat la U.B.B. Cluj-Napoca, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala.

Toți erau tineri și aveau extrem de multe visuri de îndeplinit, însă din păcate, o depășire ilegală le-a spulberat, odată cu viața, toate speranțele și planurile pe care le aveau. Impactul a fost atât de puternic încât salvatorii nu au mai putut face nimic pentru cei trei tineri.

Potrivit ISU Mehedinţi, accidentul rutier s-a produs între un autotren şi autoturismul în care se aflau cei trei tineri, care au rămas blocaţi în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea lor.

”Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, a transmis, marţi seară, ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că la locul evenimentului, au fost mobilizate şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

”În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au explicat că, după extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ.

”Din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declaraţi decedaţi de către medicul SAJ”, a precizat sursa citată.

Vestea morții Laurei, Cristinei și a lui Mădălin a căzut ca un trăsnet peste familiile și prietenii lor, cărora nu el vine să creadă că cei trei nu mai sunt.

Rețelele de socializare s-au umplut de mesaje și poze cu cei trei tineri care în zilele următoare vor fi conduși pe ultimul drum de toți cei dragi.

”Doamne copil frumos  Dumnezeu să te odihnească în pace alaturi de îngeri. I-ai promis mamei tale ca vei fi mereu alaturi de ea si ce i.ai facut ??ai parasit o atat de devreme…Dumnezeu sa va odihneasca copii tineri !!! Nu imi vine sa cred asa ceva fratele meu dumnezeu sa te ierte!”, au scris prietenii și apropiații celor trei tineri pe Facebook.

Citește și Accident grav cu un mort și zeci de răniți pe o autostradă din Slovacia. Un român se afla la volanul camionului implicat în accident