Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri care au sfârșit în accidentul din Mehedinți. ”Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri”

Laura, Cristina și Mădălin, cei trei prieteni care au pierit într-o clipă, marți seară, în urma tragicului accident din Mehedinți sunt plânși de o țară întreagă. La liceul unde cei trei tineri au învățat, colegii și profesorii lor au aprins zeci de candele pe treptele unității de învățământ care s-a transformat într-un altar al durerii.

18 mai 2023, 10:11
Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri care au sfârșit în accidentul din Mehedinți. ”Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri”
Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți.

Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. În satul unde locuiau cei trei prieteni s-a lăsat liniștea, familia, vecinii și prietenii sunt împietriți de durere și nu le vine să creadă că Laura, Cristina și Mădălin nu mai sunt.

Citește și Ultimul mesaj postat de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi. ”Să nu uiți că voi fi mereu lângă tine”

Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți

Cristina, Laura şi Mădălin sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața în înfiorătorul accident care a avut loc marţi seară la ieşirea din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, în județul Mehedinți, după o depășire ilegală.

Laura avea doar 18 ani și era elevă la liceul Victor Gomoiu, din Vânju Mare, Mehedinţi. Mădălin avea 19 ani și învăța Liceul Tehnic Decebal din Drobeta Turnu Severin. Iar Cristina avea 22 de ani și studia la U.B.B. Cluj-Napoca, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și în același timp, fata lucra de toamna trecută în învățământ.

La liceul unde au învățat, colegii și profesorii au aprins zeci de candele pentru cei trei tineri care au plecat mult prea devreme.

Toți cei care i-au cunoscut și apreciat pe Laura, Cristina și Mădălin au numai cuvinte de laudă la adresa lor și nu le vine să creadă că vorbesc despre ei la trecut.

Mădălin, Cristina și Laura erau tineri și aveau extrem de multe visuri de îndeplinit, însă din păcate, o depășire ilegală le-a spulberat, odată cu viața, toate speranțele și planurile pe care le aveau.

Laura se pregătea pentru admiterea la Şcoala de subofţteri de la Câmpina, iar Mădălin era un băiat care a luat pe umerii săi greutățile vieții, având grijă de sora mai mică şi de bunica lui, după ce părinții au plecat la muncă în Franța. Cristina era studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca şi se angajase de anul trecut ca educatoare.

Vestea morții celor trei a picat ca un trăsnet peste toți cei care i-au cunoscut și i-au iubit. Paginile tinerilor de pe rețelele de socializare au fost umplute de mesaje de condoleanțe.

„Mendy Madalin, unde te-ai grăbit prietene? O secundă de neatenție ca sa faci ce? Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus! Dumnezeu sa va odihnească in pace” / „Veți rămâne în sufletele noastre, ale prietenilor, pentru totdeauna. Dumnezeu să vă odihnească Laura Pinten și Mendy Madalin! Mult prea devreme! Condoleanțe familiilor îndurerate!” / „Dumnezeu să te odihnească în pace văruțu meu, nu pot să cred așa ceva, prea devreme ai plecat! Nu mai am cuvinte! Vei rămâne mereu in inimile noastre, Mendy Madalin” / „Nu pot crede așa ceva, de ce tu? De ce te-a luat Dumnezeu atât de repede?! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mendy Madalin” / „Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ai fost un coleg minunat și drag la toți..nu te vom uita niciodată. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ!  Mendy Madalin” / „Dumnezeu să te odihnească un pace vărul meu nu pot să cred așa ceva prea devreme ai plecat” / „I-ai promis mamei tale ca vei fi mereu alaturi de ea si ce i-ai facut?? Ai parasit-o atat de devreme…Dumnezeu sa va odihnească în pace, copii tineri!!!”

 

Citește și O nouă tragedie îndoliază România. Trei tineri cu vârste de 18, 19 şi 22 de ani au murit într-un teribil accident