Accident grav pe DN1. Şapte persoane au fost rănite

Un accident grav s-a petrecut, joi, pe DN1 A Ploieşti-Braşov. Patru autovehicule în care se aflau nouă persoane s-au ciocnit. În urma impactului, şapte oameni au fost răniţi.

27 mai 2021, 14:11

Accident grav pe DN1. Şapte persoane au fost rănite, după ce un TIR, o dubă şi două autoturisme s-au ciocnit.

Accident grav pe DN1. Şapte persoane au fost rănite

Accidentul s-a petrecut în comuna Blejoi, la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti. Şapte persoane, printre care şi doi copii de 1,8 şi trei ani, au fost rănite. De asemenea, printre victime se află şi un adolescent de 15 ani.

Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital. Din cauza accidentului, DN 1A a fost complet blocat.  Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi A încurcat frâna cu acceleraţia şi a intrat cu maşina într-un magazin. Accident uluitor în Botoşani

Accident grav pe A1 Bucureşti-Piteşti. O persoană a murit, iar alta este grav rănită

Accident grav pe A1 Bucureşti-Piteşti. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la kilometrul 40, pe sensul către Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, un camion a intrat în trei autovehicule staţionate pe banda de urgenţă.

Un bărbat a murit în accidentul de pe Autostrada A1 miercuri dimineaţă, unde un camion a intrat în trei maşini care staţionau pe banda de urgenţă. Acesta era salvamontist.

„Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru Mircea Geantă care azi dimineață, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat. Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție. Drum lin, Mircea”, anunță Salvamont Argeș.

Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele. Au fost implicate două autoturisme, un camion apicol şi un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane.

Citeşte şi Microbuz plin cu români, accident cumplit în Austria. Două persoane au murit pe loc