Accident grav pe DN2B. Un om a murit şi alte şapte persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc marţi dimineaţa pe DN2B, între Brăila şi Buzău. Una dintre cele opt persoane rănite în urma accidentului a murit la spital. Persoana decedată este un bărbat de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav şi multiple plăgi faciale şi craniene.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 06:36
Accident grav pe DN2B. Un om a murit şi alte şapte persoane au fost rănite

UPDATE, ora 11.45 Una dintre cele opt persoane rănite în urma accidentului petrecut, marţi dimineaţă, pe DN 2 B, în judeţul Brăila, a murit la spital. Persoana decedată este un bărbat de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav şi multiple plăgi faciale şi craniene.  Bărbatul a fost preluat de ambulanţă în comă profundă. Celelalte şapte victime ale accidentului, care au sufeit politcontuzii şi diferite traumatisme, sunt internate la Spitalul Judeţean din Brăila, medicii încercând să le stabilizeze.

Opt persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 B, în judeţul Brăila, fiind implicate două autoturisme în care se aflau zece persoane.

Jenel Sogor, purtător de cuvânt IPJ Brăila, a declarat la România TV ca accidentul de pe DN2B s-a produs în jurul orei 8.30 din cauza unei depăşiri neregulamentare.

„Conducătorul unui autoturism a efectuat manevra de depăşire, a derapat, a acroşat un alt autoturism şi l-a aruncat în afara părţii carosabile. Două maşini au fost implicate în accident. Din primele cercetări, spunem că este o depăşire neregulamentară. Presupun că avea viteză. Traficul nu a fost blocat”, a declarat Jenel Sogor.

Acesta a mai declarat că în accident sunt implicate două autoturisme – Dacia Logan şi Skoda.

„În jurul orei 8.30, am fost solicitaţi pentru descarcerarea a două persoane care în urma unui accident rutier au rămas încarcerate în autoturisme. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale. Au scos victimele implicate în accident. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Braila, urmând a se face investigaţii pentru a se descoperi traumatismele suferite”, a declarat pentru România TV, Ştefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului şi vor  întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.