Sorin avea 18 ani şi mergea spre casă. O manevră greşită i-a fost fatală, maşina s-a făcut praf după ce a lovit parapeţii şi un copac

Mașina a ieșit de pe carosabil pe partea dreaptă a drumului, lovind inițial un parapet, apoi s-a lovit violent de un copac.

17 sept. 2023, 11:48
Sorin avea 18 ani şi mergea spre casă. O manevră greşită i-a fost fatală, maşina s-a făcut praf după ce a lovit parapeţii şi un copac

Un tragic accident rutier a avut loc în apropierea orașului Mortara din provincia Pavia, în Lombardia, unde un tânăr român și-a pierdut viața.

Un tânăr de 18 ani, de origine română, care locuia în centrul localității Lomellina, a murit în urma impactului. A pierdut controlul mașinii sale Fiat Croma în drum spre casă și a ieșit de pe șosea, răsturnând parapetul de protecție și izbindu-se de un copac. Sorin David Uivari, de 18 ani, român, domiciliat în Mortara, era  la volan. El este victima accidentului care a avut loc în această noapte, cu puțin înainte de ora 2.30, pe drumul național 494, la periferia localității Mortara, scrie stiridiaspora.ro

Dinamica accidentului este în curs de stabilire de către poliția rutieră, care a intervenit la fața locului împreună cu personalul medical 118 și o ambulanță de la Crucea Roșie din Mortara, a cărei intervenție nu a fost, din păcate, necesară. Impactul a avut loc la periferia localității Mortara, imediat după benzinărie, în direcția orașului.

Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro: „E de la oboseală, eu chiar sunt bun la volan”

Rămâne de văzut de ce tânărul de 18 ani, care călătorea singur, a pierdut controlul mașinii sale și a ieșit de pe șosea pe partea dreaptă: vehiculul a rupt parapetul de protecție și apoi s-a izbit de un copac. Pentru tânărul român nu a existat nicio scăpare. După accident şi descarcerare, cadavrul a fost transferat la morgă la dispoziția autorităților judiciare.

Mira a suferit un accident rutier. Mașina de lux a artistei este grav avariată: „Sunt bine, asta contează! Mulțumesc, Doamne-Doamne”

 

Laura, fetița de 5 ani moartă după accidentul nefericit, când un avion s-a prăbușit peste mașina familiei. „Era blocată între flăcări, nu am reușit să o scot”

Se întorceau cu toții acasă, după o zi normală de weekend, când de pe cerul pe care Laura, o fetiță de numai 5 anișori, era obișnuită să privească cu drag avioanele ce zburau deasupra casei lor, a sosit moartea.

Familia Origliasso, compusă din tatăl Paolo, mama Veronica, fiul Andrea de 12 ani și Laura, menționată mai sus, locuiește la 200 de metri de aeroportul Torino-Caselle și mai avea puțin până să ajungă acasă când un avion din celebrele Frecce Tricolori, mândria aviației italiene, s-a prăbușit chiar peste mașina lor.

Principala ipoteză este că un stol de păsări a intrat în motorul aparatului de zbor și l-ar fi făcut astfel să se prăbușească. „Când motorul unui avion lovește păsări sau, și mai rău, când acestea ajung în motor, se creează o situație cu adevărat complicată și chiar și cel mai experimentat pilot poate întâmpina dificultăți.

Vom vedea mai târziu dacă nu a avut loc vreo defecțiune, dar vă pot garanta că păsările reprezintă cu adevărat un coșmar pentru toți cei care pilotează un avion”, a declarat Alberto Bannino, președintele Aeroclub Torino.

Ceea ce a urmat apoi, și poate fi văzut în înregistrările video făcute de martori, este de neimaginat pentru mulți dintre noi. A fost ca un val de foc. Mai întâi forța aerului a răsturnat mașina, apoi autovehiculului a fost cuprins de flăcări.

Tatăl, mama și Andrea au reușit să iasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, dar pe fetiță nu au reușit să o salveze.

„Laura a rămas blocată în mașină, între flăcări, nu am reușit să o scot”, a declarat tatăl ei ulterior, citat de ziarul La Repubblica.