Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro: „E de la oboseală, eu chiar sunt bun la volan”

Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro, și nu o dată, ci de două ori în aceeași zi. Artistul și-a anunțat fanii că a făcut accident cu bolidul său. Din fericire, el nu a pățit nimic, însă autoturismul a fost avariat, chiar dacă iubitul Alexiei Eram susține că este un șofer bun. 

17 sept. 2023, 11:19
Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro: „E de la oboseală, eu chiar sunt bun la volan”
Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro

Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro. Este unul dintre cei mai populari artiști din România și se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani. Melodiile lui se bucură de mega succes, astfel că și situația financiară este una foarte bună și nu e de mirare că deține un bolid de lux.

Citește și: Mario Fresh internat de urgență la spital! Reacția disperată a Alexiei Eram: „Vă rog să îl sunați pe el!”

Mario Fresh și-a accidentat mașina de 100.000 de euro

Recent, a postat un mesaj pe rețelele sociale, însoțit de o poză. Speriat de cele întâmplate, cântărețul s-a decis să se închidă în casă pentru că nu este, cu siguranță, ziua sa norocoasă. De la oboseală, spune el, i s-ar fi tras ghinionul de a-și lovi „bijuteria” încă în garanție.

Am o zi pe an în care îmi merge prost. Mă gândesc mai bine și astăzi o să merg să mă închid în casă pentru că sunt pericol. Sunteți pregătiți să mă vedeți în acțiune? Două daune într-o zi. Până la anul mă nu mai întâmpin probleme. E de la oboseală, că eu chiar sunt bun la volan”, a spus Mario Fresh pe Instagram.

Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de șase ani, recent, Alexia Eram a dezvăluit că mai are foarte multe lucruri de aflat despre iubitul său, care are grijă să îi facă mereu surprize.

De obicei (n.r. o surprinde) cu un buchet de flori. Eu țin foarte mult la chestiile astea, de 1 martie, 14 februarie. Cred că niciodată nu știi un om 100%, oricine ar fi acela. Cred că mereu afli lucruri noi despre un om, deci da, cred că sunt lucruri pe care nu le știu despre el și el despre mine.  

De la început așa a fost relația noastră, eu oricum știu și știam dinainte că am o filmare știm când începe, dar nu știm când se termină. Vara, de exemplu, amândoi suntem foarte ocupați, dar el este și plecat, și de asta comunicăm și ne luam anumite vacanțe. Știm că luna aceea este mai liberă și suntem unul pentru celălalt”, a declarat Alexia Eram.