Accident groaznic în judeţul Cluj. O balustradă metalică a străpuns un Logan cu trei tineri înăuntru. Şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit sâmbătă seara la un accident rutier petrecut pe DJ 108C, între localitățile Viștea și Gârbău, din judeţul Cluj. Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:50, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu.

09 ian. 2023, 18:57
Accident groaznic în judeţul Cluj. O balustradă metalică a străpuns un Logan cu trei tineri înăuntru. Şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice

”În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 42 de ani. Niciunul nu a fost încarcerat, iar echipajele medicale vor transporta la spital pe doi dintre aceștia. Din fericire, cu toții sunt conștienți și cooperanți. Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI. La misiune au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una SAJ”, arată ISU Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe DJ 108C, între localitățile Viștea și Gârbău. Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:50, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 42 de ani. Niciunul nu a fost încarcerat, iar echipajele medicale vor transporta la spital pe doi dintre aceștia. Din fericire, cu toții sunt conștienți și cooperanți. Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI. La misiune au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Citeşte şi: Accident teribil în Vâlcea între o cisternă cu sodă caustică și o autoutilitară. Au fost afectate rețelele electrice

„La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 J, între localitățile Viștea și Gârbău.

Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi condus autoturismul pe direcția Baciu spre Gârbău, iar la km. 10, într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile.

Atât conducătorul auto, cât și un alt pasager aflat în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital.

La testarea conducătorului cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Traficul în zona s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, pentru aproximativ 40 de minute”, a comunicat IPJ Cluj.

Citeşte şi: Cresc taxele la cimitire şi crematorii! Tarife cu până la 50% mai mari pentru locurile de veci din Capitală