Accident groaznic la Brăila. Două mașini s-au izbit violent, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar și s-a răsturnat peste o femeie

Două mașini s-au ciocnit, miercuri, într-o intersecție din Brăila, iar una dintre ele s-a răsturnat peste o femeie, după ce a ajuns pe trotuar.

06 mart. 2024, 19:43
Accident groaznic la Brăila. Două mașini s-au izbit violent, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar și s-a răsturnat peste o femeie
Accident teribil într-o intersecție din Brăila

Două mașini s-au cioncit într-o intersecție din Brăila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit niște scări și s-a răsturnat peste o femeie în vârstă de 81 de ani, care a fost transportată la spital.

Citește și: El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania! ”Mi se rupe inima după tine”

Potrivit IPJ Brăila, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Școlilor din municipiul Brăila, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Independenței și a lovit un alt autovehicul ce se deplasa pe bulevard dinspre Calea Călărașilor, condus de o femeie de 41 de ani, din localitate.

„În urma impactului, autovehiculul condus de femeie a fost proiectat în afara părţii carosabile unde s-a răsturnat şi a lovit o femeie de 81 de ani, din Brăila, ce se afla în calitate de pieton pe trotuar”, a transmis sursa citată.

Citește și: Ana Maria a murit la doar 16 ani. Iubitul ei, de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a făcut un accident, în Brăila. Cinci mașini distruse de un șofer drogat și fără permis, în București

În imaginile care au surprins momentul impactului se vede cum maşina care a ajuns pe trotuar loveşte nişte scări şi se răstoarnă peste o femeie, deşi aceasta a încercat să se ferească. Femeia a fost rănită, fiind transportată la spital.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, urmând a le fi recoltate mostre biologice la spital. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.