Accident halucinant! Un șofer a intrat cu mașina pe terasa unui local. Bărbatul a fost dus de urgență la spital

Un accident teribil a avut loc în Adjud, unde un bărbat a intrat cu mașina pe terasa unui bar de pe strada Republicii. Conform informațiilor oferite de autorități, șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

08 iun. 2023, 22:01
Accident halucinant! Un șofer a intrat cu mașina pe terasa unui local. Bărbatul a fost dus de urgență la spital

Un accident halucinant a avut loc pe o stradă din Adjud. Un bărbat a intrat cu mașina pe terasa unui local aflat pe trotuar. Conform primelor informații oferite de pompieri, accidentul a avut loc pe strada Republicii din orașul menționat. Nu este precizat, însă, dacă pe terasa localului se aflau clienți la momentul producerii accidentului.

Citește și: Durere mare! Se pregăteau de nuntă, dar au murit într-un teribil accident. Gianina şi Andrei vor fi înmormântaţi împreună

Bărbatul care se afla la volanul mașinii a fost rănit, motiv pentru care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Acesta avea vârsta de 37 de ani și, conform primelor informații, acesta ar fi pierdut controlul volanului. De asemenea, la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

„În urma impactului şoferul autoturismului a suferit traumatisme la membrele inferioare. Echipajul SMURD a preluat pacientul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, pe care, ulterior, l-a transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire a incendiilor, la locul intervenţiei”, arată oficialii ISU.

Acesta nu este primul accident de acest fel. De altfel, pe străzile din România se întâmplă zilnic zeci, dacă nu sute de accidente, care duc la de foarte multe ori la tragedii cumplite.

Cum poate fi prevenit un accident

Accidentele rutiere se produc din cauza problemelor tehnice ale masinii, conditiilor meteo neprielnice, drumurilor dificile sau erorilor umane.  Este important sa cunoasteti masurile de siguranta care contribuie la evitarea accidentelor rutiere, deoarece majoritatea evenimentelor nedorite de pe sosea se pot preveni prin atentia soferului, adaptarea la conditiile de drum si o intretinere cat mai buna a masinii.

Una dintre cele mai eficiente masuri de preventie a accidentelor este respectarea regulilor de circulație impuse de lege. Astfel, un conducator auto trebuie sa fie atent la urmatoarele aspecte pentru a evita orice tip de accident rutier:

  • Respectati limita de viteza impusa de lege, pentru toate tipurile de drumuri
  • Pastrati distanta optima fata de automobilele din fata, pentru a putea opri la timp in cazul unei frane bruste
  • Nu uitati sa va dotati autovehiculul cu anvelope de iarna pe masura ce sezonul rece soseste. De asemenea, sunt recomandate si lanturile antiderapante atunci cand conditiile de drum sunt dificile.
  • Respectati toate indicatoarele rutiere.

Citește și: O nouă tragedie cutremură România. Accident grav la Suceava, doi tineri de 24 şi 25 de ani au murit pe loc