Accident horror la Constanţa. O maşină a fost lovită de TIR şi apoi de tren VIDEO

Un autoturism care a intrat miercuri în coliziune cu un autotren, la intrarea în Portul Constanţa – poarta 7 Agigea Nord, a fost proiectat pe calea ferată şi acroşat de un tren de marfă, şoferul suferind leziuni uşoare.

25 ian. 2023, 19:16
Accident horror la Constanţa. O maşină a fost lovită de TIR şi apoi de tren VIDEO

Accident cumplit la Agigea. A scapat cu rani usoare dupa ce masina i-a fost lovita de un TIR, apoi de tren.  Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 9.45 poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier la intrarea în Portul Constanţa – Poarta 7 Agigea Nord.

Un bărbat din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost accidentat de două mașini, în aceeași zi! Totul a avut loc la interval de câteva ore
„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe calea ferată, unde a intrat în coliziune cu un tren de marfă, care circula pe relaţia Agigea – Constanţa. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului”, se arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Adrian, în vârstă de 19 ani, a plecat pentru totdeauna, după un accident cumplit. Familia și prietenii sunt în șoc: „Ai lăsat în urmă o tristețe veșnică”