Un bărbat din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost accidentat de două mașini, în aceeași zi! Totul a avut loc la interval de câteva ore

Un bărbat de 74 de ani, din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, a avut parte de un ghinion teribil, după ce a fost implicat în două accidente rutiere, în decurs de numai câteva ore.

25 ian. 2023, 13:50
Un bărbat din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost accidentat de două mașini, în aceeași zi! Totul a avut loc la interval de câteva ore

Un bărbat din județul Suceava se află în stare gravă, după ce a fost lovit de două mașini, la interval de câteva ore.

Bătrânul în vârstă de 74 de ani, din localitatea Dumbrăveni, se afla pe bicicletă, duminică după-amiază, atunci când a avut loc primul accident. Mai exact, bărbatul nu a fost atent și a intrat în plin într-o autoutilitară marca Mercedes, conform monitorulsv.ro

Citiți și: Dorel a lovit la Suceava! Cum sunt modernizate școlile din România secolului 21: au montat uși la ferestre

Deși impactul a fost grav și a scăpat cu viață, medicii care au ajuns la fața locului au reușit să îi acorde primul ajutor. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Era conștient, stabil hemodinamic, policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominală.

Bărbatul din Suceava este intubat și ventilat mecanic

După ce a fost stabilizat, bătrânul a fost externat duminică seara, atunci când a avut parte de un alt ghinion și a fost spulberat de o mașină. De data aceasta, rănile suferite în urma impactului îi pun acum viața în pericol, deoarece acum este în stare gravă.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 19.30, atunci când bărbatul a traversat o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW, condus de un bărbat din Capu Câmpului.

Și de această dată a fost adus la spital de un echipaj SMURD.  Starea de sănătate a bătrânului este gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.

În cazul primului accident s-a constatat că bătrânul nu consumase băuturi alcoolice, însă în cazul celui de-al doilea accident nu se știe exact, însă i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Citiți și: Doliu în lumea sportului. Campionul a murit într-un tragic accident rutier. În mașină se aflau și cele două fiice ale sale, acestea fiind grav rănite