Doliu în lumea ciclismului! Celebrul Chris Anker Sorensen, ucis în accident ruitier la doar 37 de ani

Chris Anker Sorensen, fostul mare ciclist danez, a încetat din viață sâmbătă, la vârsta de 37 de ani, victimă într-un accident de circulație.

19 sept. 2021, 11:10
Doliu în lumea ciclismului! Celebrul Chris Anker Sorensen, ucis în accident ruitier la doar 37 de ani

Doliu în lumea sportului mondial. Celebrul ciclist danez Chris Anker Sorensen a fost victima unui accident tragic, la doar 37 de ani.

Chris Anker Sorensen a murit sâmbătă, 18 septembrie, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe bicicletă.

Danezul se afla în Belgia și urma să comenteze viitoarele Campioanate Mondiale pe șosea din Flandra. „Cu mare tristețe am aflat de moartea bunului nostru coleg Chris, a afirmat, în direct pe post, un crainic de la TV2 Sport”, notează jurnaliștili de la L’Equipe. Campion al Danemarcei în 2015, el a participat de mai multe ori la Turul Franţei.

Visul Cristinei de a deveni mamă s-a transformat într-o tragedie. Tânăra care locuia în Italia a murit în Republica Moldova, timpul unei fertilizări in vitro

Sorensen a activat în ciclism în perioada 2005-2018. Danezul a participat la 12 ediții de Grand Tour. A câștigat un titlu național și a bifat și o victorie de etapă în Giro’d Italia. În 2012, danezul a terminat pe locul 14 în Turul Franței, primind la acea ediție premiul pentru combativitate.

Doliu în BOR. Părintele David Oprea a murit din cauza COVID. Era șeful de cabinet al Arhiepiscopului Calinic al Sucevei

 


loading...