Accident în Argeş: Trei maşini s-au ciocnit în lanţ. Şoferul şi soţia lui gravidă, încarceraţi VIDEO

Un şofer din Argeş şi soţia lui gravidă au ajuns la spital după ce bărbatul a scăpat maşina de sub control şi a intrat într-un alt autoturism. Un al treilea şofer nu a mai apucat să evite maşinile lovite şi a intrat în ele.

RomaniaTV.net
01 ian. 2016, 10:04
Accident în Argeş: Trei maşini s-au ciocnit în lanţ. Şoferul şi soţia lui gravidă, încarceraţi VIDEO

Accidentul a avut loc la Bascov, în Argeş. Cei doi soţi de 35 şi 30 de ani abia aşteptau să ajungă la petrecerea de Revelion, când bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o altă maşină.

„Mergeam în spatele şoferului cu Cielo şi la un moment dat, l-am văzut răsucindu-se cu Audi în jumatea drumului. Am frânat cât am putut, am încercat să evit, dar…”, a explicat şoferul implicat în accident, potrivit România TV.

În spatele celor două maşini era o a treia care s-a izbit de ele. Şoferul vinovat şi şoţia lui însărcinată în trei luni au rămas captivi între fiarele autoturismului. O victimă era lângă maşină iar a doua victimă încarcerată la volan. Ambii soţi au ajuns la spital cu răni grave.

Pompierul Cătălin Cristea a declarat că „Detaşamentul a fost solicitat pentru descarcerarea a două persoane din autoturism”. . 2,57

Ceilalţi doi şoferi au suferit răni supeficiale şi au refuzat să meargă la spital.