Accident în Bucureşti. Linia tramvaiul 41, BLOCATĂ

Un accident rutier s-a produs pe linia tramvaiul 41 din Bucureşti. Opt tramvaie au fost blocate în sensul de mers către Piaţa Presei.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 06:11

Un conducător auto a pierdut controlul volanului și a ajuns pe linia de tramvai 41, blocând circulația spre sensul către Piaţa Presei.Societatea de Transport București a trimis la fața locului un remorcher pentru a elibera linia de tramvai.

Cu două zile înainte, pe linia tramvaiul 41 a avut loc un alt accident rutier. O femeia a intrat cu maşina într-o gheretă STB, pe care a mutat-o din loc, iar mai apoi s-a oprit pe linia de tramvai.
 
 
Pasagerii au fost nevoiți să meargă pe jos printre mașini în pasajul Lujerului după ce un autoturism a fost implicat într-o tamponare și a rămas blocat pe linia tramvaiului 41. Traficul a fost dirijat cu o lanternă de către vatman pentru ca oamenii să nu fie loviți de șoferi, în pasaj, până la venirea polițiștilor.
 
Reprezentanţii STB au anunţat prin intermediul unei postări pe Twitter faptul că traficul a fost reluat, după ce a fost blocat 35 de minute.