Accident în centrul Capitalei. Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital

Un accident a avut loc, marţi seară, în centrul Capitalei. Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce două maşini s-au ciocnit.

09 aug. 2022, 22:50

Accident în centrul Capitalei. Două maşini au ajuns pe trotuar, după ce s-au ciocnit în zona fântânilor din Piaţa Unirii.

Accident în centrul Capitalei. Două maşini s-au ciocnit

Accidentul a avut loc în intersecţia dintre Bulevardul I.C.Brătianu şi Bulevardul Unirii. În urma impactului dintre două maşini, două persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală.

Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru consum de alcool, potrivit Antena 3.

Citeşte şi ACCIDENT ÎNFIORĂTOR în Bucureşti. Un copil a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni, la câţiva metri de locul unde a fost omorâtă Raisa VIDEO

Accident grav în Bucureşti. Un şofer a murit pe loc după ce s-a lovit cu maşina de un autobuz STB

Un autoturism marca BMW si un autobuz STB au fost implicate la începutul lunii iulie într-un accident rutier pe Prelungirea Ghencea, din sectorul 6 al Capitalei. Conducătorul unui autoturism care circula pe Prelungirea Ghencea dinspre str. Valea Oltului a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula pe aceeași arteră rutieră, dinspre Centura Capitalei către str. Valea Oltului.

Impactul a fost devastator. După ce a fost scos din mașina făcută făcută zob, șoferul BMW-ului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost resucitat timp de 45 de minute. Fără succes însă. Rănile au fost prea grave și medicii au fost nevoiți să declarae decesul.

Din primele cercetări șoferul mașinii avea viteză și a intrat pe contrasens. Conducătorul auto al autobuzului a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Citeşte şi Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București. Fostul președinte a lăsat un bilet pe mașină, iar apoi s-a dus direct la Poliție