Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București. Fostul președinte a lăsat un bilet pe mașină, iar apoi s-a dus direct la Poliție

Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București. După incident, fostul președinte s-a dus singur la poliție să anunțe ce s-a întâmplat.

22 mai 2022, 19:26
Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București. Fostul președinte a lăsat un bilet pe mașină, iar apoi s-a dus direct la Poliție

Traian Băsescu a lovit o mașină parcată, iar apoi a lipit un mesaj pe automobil. În biletul lăsat pe parbrizul mașinii, Băsescu și-a cerut scuze și a lăsat un număr de telefon la care proprietarul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

Incidentul a avut loc duminică-dimineață pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.

Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon… Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, a transmis Traian Băsescu șoferului a cărui mașină a accidentat-o.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea.

„În data de 22.05.2022,  a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Primele declarații ale lui Traian Băsescu după accident

Într-un dialog cu reporterii ProTV, Traian Băsescu a spus cum s-a întâmplat totul.

”Reporter: Ce s-a întâmplat?

Traian Băsescu: „Ce să se întâmple, am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o.”

Reporter: Doar atât?

Traian Băsescu: „Dar ce voiai mai mult?”.

Nu e prima dată când Traian Băsescu face accident. În anul 2008, chiar cu o zi înainte de Summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui pe bulevardul Regina Elisabeta. A fost pratagonistul unui alt accident identic cinci ani mai târziu, în Otopeni.

Citește și Traian Băsescu, acuzat că ar fi încasat 500.000 de dolari din vânzarea flotei. „Degeaba ai dat ordin să dispară documente, unele mai există!” FOTO

sursă foto: Antena 3

Citește și Traian Băsescu a dat în judecată SPP şi urmează să reclame şi statul român la CEDO