Accident în județul Argeș! Un TIR fără încărcătură s-a ciocnit cu un autoturism, în localitatea Ciulnița

Un TIR a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de miercuri, 8 martie, pe DN7, în localitatea Ciulnița, județul Argeș.

08 mart. 2023, 13:22
Accident în județul Argeș! Un TIR fără încărcătură s-a ciocnit cu un autoturism, în localitatea Ciulnița

Un accident rutier a avut loc între un TIR fără încărcătură care a părăsit partea carosabilă și un autoturism, pe raza localității Leordeni, sat Ciulnița, conform infotraficromania.ro

Două persoane au fost monitorizate la fața locului de către un echipaj medical, neavând nevoie de transport ulterior la spital. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile.

Citiți și: Accident grav în Ialomița. Două persoane au ajuns la spital după ce au căzut cu mașina de pe un pod într-un canal de irigații

Un alt accident grav a avut loc seara trecută, pe o șosea din județul Olt, între Pitești și Slatina. Patru bărbați au murit în urma impactului i între două mașini, iar alte trei persoane au fost rănite.

În autoturisme se aflau șapte persoane, trei în cea condusă de un tânăr de 28 de ani și patru în cea condusă de un tânăr de 23 de ani din Corbu. Ambii tineri șoferi au murit, dar și alte două persoane. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Toate cele trei victime care au ajuns la spital, două femei de 30 și 44 ani și un tânăr de 18 de ani, sunt în afara pericolului. Este vorba de mama, cumnata și un nepot al șoferului vinovat. Două dintre ele, mama și cumnata, au ajuns direct în sala de operație. Mama șoferului se află la Terapie Intensivă și este intubată, cumnata pe Secția ORL, iar nepotul la Ortopedie.

Pentru una dintre ele, mama șoferului vinovat, surse medicale susțin că urmează să mai fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Citiți și: Cine sunt cele patru victime ale accidentului tragic de la Jitaru. Tată și fiul său morți pe loc. Familia e disperată