ACCIDENT în LANŢ în Bucureşti. Patru maşini s-au ciocnit

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite marţi dimineaţă, în urma unui accident în lanţ care a avut loc pe Şoseaua Alexandriei din Bucureşti, cele două victime fiind transportate cu ambulanţa la Spitalul Universitar de Urgenţă.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 07:57
ACCIDENT în LANŢ în Bucureşti. Patru maşini s-au ciocnit

Patru maşini s-au ciocnit pe Şoseaua Alexandriei din Rahova, după ce un bărbat a intrat pe contrasens. Două persoane au fost rănite uşor în urma impactului şi au fost transportate la Spitalul Universitar. Este vorba despre doi bătrâni, care însă nu au avut nevoie de internare. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi fac toate cercetările pentru a stabili oficial cauzele accidentului, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident de TIR pe DN 5. Şoferul a adormit şi a izbit în plin o dubă VIDEO

 

Maşina lovită de şoferul neatent a provocat un accident în lanţ, în care au fost implicate alte două vehicule aflate în spatele acesteia. În urma accidentului, două persoane aflate într-una dintre maşini, soţ şi soţie, în vârstă de 64 şi, respectiv, 63 de ani, au suferit răni uşoare şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la spital. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Citeşte şi ACCIDENT în Capitală. Două maşini s-au ciocnit sub podul Basarab VIDEO