Accident în lanţ pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Nouă maşini şi un TIR au fost implicate

Un accident în lanţ a avut loc, vineri seară, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Nouă maşini şi un TIR au fost implicate. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

12 aug. 2022, 23:26
Accident în lanţ pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Nouă maşini şi un TIR au fost implicate

Accident în lanţ pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Nouă maşini şi un tir s-au ciocnit vineri seară, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Accident în lanţ pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Autorităţile au intervenit de urgenţă

Citeşte şi Sute de mii de români se înghesuie să ajungă pe litoral în minivacanţa de Sfânta Maria. Autostrada şi toate drumurile spre Constanţa sunt blocate. Ambuteiaje între staţiuni. Cât costă în acest weekend record o cazare pe litoral

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 96 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti.

„Intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a asigura primul ajutor la nevoie. Din primele informații, o singură persoană prezintă leziuni minore”, a anunțat ISU Argeș.

Din cauza accidentului, traficul rutier este restricționat pe banda 1 și 2 şi se circulă deviat pe banda de urgență. Se estimează reluarea circulației în condiții normale la ora 02:00.

Cel mai probabil, cauza este nepăstrarea distanței de siguranță față de vehiculul din față și viteza excesivă care au condus la carambol.

Poliţiştii se află la faţa locului şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

Citeşte şi Bărbat mort după ce a fost călcat de tramvai în Timişoara. A rămas fără cap după accident