Accident în lanț pe Autostrada A1. Un bărbat a murit după ce a căzut în gol, peste pod, din calea unei mașini scăpate de sub control

Accidente grave noaptea trecută în țară! Un om a murit și altul a ajuns la spital în urma unui carambol pe autostrada Sibiu – Boița din cauza ceții și poleiului. Bărbatul care a murit pur și simplu s-a aruncat de pe un pod în încercarea de a scăpa cu viață. Iar în Cluj, o fată de 14 ani a murit în urma impactului dintre două mașini.

30 ian. 2023, 08:35

Accident în lanț pe Autostrada A1 între Sibiu și Boița pe fondul ceții și poleiului. În total șase autovehicule s-au ciocnit. Inițial, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, în urma căreia a fost accidentat un tânăr de 27 de ani.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă rămâi blocat iarna cu maşina pe câmp. Sfaturi de condus iarna de la Titi Aur

”În urma accidentului echipajul de tip C de la de la SAJ a asistat medical un bărbat de 27 de ani care a suferit un traumatism forte sold drept. Pacientul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă. Celelalte victime au fost asistate de către celelalte echipaje prezente la fata locului, ele refuzând transportul la UPU”, a declarat un reprezentant SAJ Sibiu.

Citește și: Cum ar trebui să parchezi mașina când e zăpadă. Trucul simplu de care ar trebui să țină cont toți șoferii

La scurt timp, un alt accident s-a produs în același loc. Un microbuz de transport marfă a lovit un autoturism, cel mai probabil încercând să evite impactul cu primele mașini implicate în accident. Șoferul microbuzului, dorind să evalueze ce s-a întâmplat, a coborât din mașină, dar când a văzut că un alt autoturism vine spre el, sub impulsul momentului, încercând să se salveze, s-a gândit să se refugieze dincolo de parapet, fără să-și dea seama că este pe pod. A căzut în gol și murit pe loc.

”Cea de-a noua persoană implicată în accident de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, au transmis cei de la ISU Sibiu.

Traficul pe autostradă a fost blocat mai multe ore.

Accident grav și pe drumul dintre Cluj și Oradea, două mașini în care se aflau șase oameni au fost implicate. O fetiță de doar 14 ani a murit la locul accidentului, deși medicii s-au chinuit zeci de minute să o resusciteze. O anchetă s-a deschis în acest caz pentru a se stabili cine este vinovat.