Accident în nordul Capitalei. Un bărbat care traversa neregulamentar a fost lovit de o mașină

Un accident a avut loc pe Bulevardul Poligrafiei din Capitală, când un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de un autoturism.

07 dec. 2021, 19:22

Un accident a avut loc în această după-amiază, pe Bulevardul Poligrafiei, din nordul Capitalei în această după amiază, când un cetățean a fost lovit de o mașină după ce a traversat neregulamentar.

Carambol pe E85. Două TIR-uri şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident
La momentul de față nu se cunosc mai multe detalii. Starea de sănătatea a persoanei vătămate nu este încă cunoscută.

Câțiva dintre martorii la accident s-au strâns în jurul victimei, relatează dcnews.ro.

Accident cu trei răniţi pe Autostrada A1. O fetiţă de 7 ani se află printre victime

Accident cu trei răniţi pe Autostrada A1. Două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit marţi dimineaţă, în zona ieşirii spre Agnita, pe direcţia Sebeş – Sibiu.

„În urma accidentului, echipajul de descarcerare a extras o persoană de sex feminin din autoturismul implicat, care a fost predată unui echipaj SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale şi transport la spital.

Tragedie pe şosea, 13 morţi după coliziunea dintre un microbuz şi un camion. Este unul dintre cele mai grave accidente de anul acesta, din Ucraina

De asemenea un copil (fată) de circa 7 ani a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism membru inferior.

Totodată, un bărbat, de aproximativ 45 de ani (şoferul unuia dintre TIR-uri) a fost evaluat medical şi transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, citată de Agerpres.

Potrivit turnulsfatului.ro, femeia scoasă din autoturism are 33 ani şi prezenta traumatism de bazin, cu suspiciune de fractură și traumatisme de membre inferioare.

Deocamdată nu se ştie cauza accidentului, însă acesta s-a produs în condiţiile în care şoseaua era udă.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

 


loading...
Partenerii noștri