Tragedie pe şosea, 13 morţi după coliziunea dintre un microbuz şi un camion. Este unul dintre cele mai grave accidente de anul acesta, din Ucraina

Treisprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite marţi într-o coliziune între un microbuz şi un camion în nordul Ucrainei, a anunţat Serviciul de stat ucrainean pentru situaţii de urgenţă.

07 dec. 2021, 16:37
Tragedie pe şosea, 13 morţi după coliziunea dintre un microbuz şi un camion. Este unul dintre cele mai grave accidente de anul acesta, din Ucraina

Microbuzul se deplasa din oraşul Cernihiv spre satul Borzna, situat în aceeaşi regiune din Ucraina, atunci când a lovit un camion, potrivit acestei surse.

În urma accidentului, 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi şapte au fost spitalizate cu diferite răni„, au indicat autorităţile într-un comunicat, precizând că treizeci de salvatori au fost trimişi la faţa locului.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 11.50, aceiaşi oră cu a Bucureştiului.

Citeşte şi Microbuz înmatriculat în România, implicat într-un accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Cinci persoane au murit

Imagine de la accidentul din Ucraina

În imaginile difuzate de Serviciul pentru situaţii de urgenţă se pot vedea un microbuz alb şi un camion complet distruse.

Motivele accidentului nu au fost stabilite până acum.

Mii de persoane îşi pierd viaţa în fiecare an în Ucraina din cauza nerespectării legislaţiei rutiere şi a stării foarte proaste a drumurilor.

Citeşte şi Tragedie rutieră, 16 oameni au murit după ce un microbuz s-a răsturnat într-o râpă