Carambol pe E85. Două TIR-uri şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident

Iarnă în toată regula în mai multe zone din România. Zăpada s-a depus într-un strat consistent, iar şoselele au fost acoperite, în unele zone, şi cu gheată. La Suceava, două TIR-uri şi trei autoturisme au fost implicate într-un carambol pe E85 / DN 2 pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

07 dec. 2021, 12:30

Circulaţia rutieră a fost oprită marţi pe E85 după un accident în care au fost implicate două TIR-uri şi trei autoturisme. S-a întâmplat în localitatea Roşiori din judeţul Suceava.

În urma impactului, cele două TIR-uri au ajuns de-a curmezişul pe şosea. O parte din încărcătura din cele două vehicule grele a căzut pe carosabil. De asemenea, unul dintre autoturisme au ajuns într-un gard al unei gospodării din zona în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Dosar penal pentru doi adolescenţi care s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei, s-au filmat şi au postat apoi înregistrarea pe Tik-Tok

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Citeşte şi: Accident cu trei răniţi pe Autostrada A1. O fetiţă de 7 ani se află printre victime

Două persoane au avut nevoie de asistenţă  medicală după accident. Şoferul unuia dintre TIR-uri a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.