Accident în lanţ în Pasajul Băneasa. O fetiţă de 3 ani a fost rănită şi a fost transportată la spital

Cel puţin cinci mașini au fost avariate în urma unui accident în lanț produs, vineri, în Pasajul Băneasa, pe sensul de mers spre Ploiești.

23 dec. 2022, 16:57

Accident în Pasajul Băneasa. În urma incidentului rutier, traficul a fost blocat pe sensul de ieșire din Capitală, formându-se cozi mari, în condițiile în care accidentul s-a produs la o oră de vârf. Potrivit autorităților, în urma impactului, un copil a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.

Accident în lanţ în Pasajul Băneasa. Cel puţin 5 maşini au fost avariate

În accident au fost implicate cinci autoturisme, aflate pe sensul de ieșire din municipiul București, din care a rezultat o victimă. Este vorba despre o fetiță în vârstă de 3 ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliția Rutieră într-un comunicat.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero, potrivit Poliției Rutiere București.

S-au format cozi de maşini de câțiva kilometri, iar traficul a fost redirecţionat la suprafaţă.

Citeste si Accident grav în județul Iași! O ambulanță care transporta pacienţi la dializă a intrat într-o maşină de gunoi

Accident în Pasajul Unirii, produs de un autocar. O persoană decedată şi 21 de răniţi, dintre care trei în stare critică

Un alt accident a avut loc în cursul zilei de azi, la intrarea în Pasajul Unirii. Un autocar plin cu turişti greci nu a respectat regimul de înălţime de la intrarea în pasaj şi s-a izbit puternic de limitatorul de înălţime.

În urma impactului, o mare parte din plafonul autocarului s-a prăbuşit. Un bărbat aflat în stop cardio-respirator a decedat la foarte scurt timp de la producerea accidentului, o femeie de 30 de ani este în stare critică, intubată şi se află la Spitalul Floreasca.

Citeste si Fratele Alexiei, prezenţă de spirit uluitoare după accidentul de la Paşcani. Dezvăluiri tulburătoare ale tatălui: „Şi-a cerut iertare că nu a avut grijă de sora lui”

În total, 22 de victime au fost transportate la spitale.

Din păcate a fost un accident destul de grav. Au fost mobilizate forțe de la serviciul de ambulanță, de la SMURD, poliție, jandarmerie. La acest moment numărul total e de 22 de persoane transportate la patru spitale. Din păcate, pacientul care a fost în stop cardiac s-a încercat resuscuitarea lui dar a fost declarat decedat. Mai avem un pacient întubat, tot la Floreasca, care e într-o stare critică”, spune șeful DSU, Raed Arafat.