Accident incredibil la Cluj! Un șofer de 19 ani a intrat cu mașina într-un restaurant

Un șofer de 19 ani a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit și a intrat cu mașina într-un restaurant din Jucu. Patru tineri erau în mașină, iar doi dintre ei au fost transportați la spital. Proprietarii restaurantului se aflau în clădire la momentul impactului și au tras o speritură zdravănă când s-au trezit cu mașina în local.

22 mai 2023, 09:33
Accident incredibil la Cluj! Un șofer de 19 ani a intrat cu mașina într-un restaurant

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Maramureş a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autoturismului pe care îl conducea şi a intrat cu maşina într-un restaurant din localitatea Jucu de Mijloc, județul Cluj. Mașina a distrus toată terasa, după care a pătruns în interiorul restaurantului, până în spatele acestuia, unde aproape că a dărâmat zidul care face legătura între restaurant și bucătărie.

Citește și: Doi tineri morți într-un cumplit accident în județul Buzău, după ce o motocicletă și un camion s-au ciocnit

„Echipajele operative au găsit un autoturism intrat în interiorul unui restaurant, cu ocupanţii ieşiţi din acesta. Din fericire în restaurant nu se aflau persoane în momentul producerii accidentului”, informează ISU Cluj.

În momentul impactului, proprietarii localului se aflau în clădire, la etaj. Oamenii au fost treziți din somn de o bubuitură puternică.

”Am auzit o bubuitură și tremura patul cu mine la etajul trei. Când am coborât aici era un praf. Erau aici și domnii care erau cazați deasupra la restaurant, la primul etaj. Și după ce am aprins lumina. Șoferul cu celălalt pasager din dreapa îi scoteau pe cei doi din mașină din spate”, a declarat un angajat.

Citește și: FOTO: Accident oribil într-o stație GPL din România. O mașină a explodat: primul deces a fost confirmat

Patru bărbaţi au fost consultaţi de către echipajele SMURD şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Doi dintre aceştia, cu vârste de aproximativ 30 de ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. La prima evaluare cei doi răniţi aveau afecţiuni uşoare.

Conform poliţiştilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.