Accident incredibil la Odorheiu Secuiesc: Zece elevi răniţi la o paradă şcolară

Zece copii din Odorheiu Secuiesc au ajuns la spital după ce au căzut de pe platforma unui TIR. Ei participau la o paradă prin oraş, dedicată elevilor, informează România TV.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 17:17
Accident incredibil la Odorheiu Secuiesc: Zece elevi răniţi la o paradă şcolară

Mai mulţi elevi din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, aflaţi pe platforma unui TIR în mers au căzut şi s-au rănit, trei dintre ei destul de grav, fiind diagnosticaţi cu traumatisme craniene şi fracturi lombare.

Copiii participau la Zilele Elevilor, prilej cu care în oraş s-a organizat o paradă cu o platformă mobilă, pe care tinerii au dansat şi s-au distrat în stilul petrecerilor Liberty Parade.

Din nefericire însă, lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Într-o curbă uşoară, platforma TIR-ului a intrat în balans, copiii s-au dezechilibrat şi mai mulţi dintre ei au căzut pe carosabil.

Potrivit Mediafax, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat că din cei zece răniţi trei sunt în stare mai gravă.

„Trei persoane au fost transportate la UPU cu traumatisme craniene şi cu contuzii lombare, două fete cu ambulanţele şi o altă fată cu autospeciala echipajului de prim ajutor din localitate”, a spus dr. Peter Szilard.

Poliţia a declanşat o anchetă în urma căreia va stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.