Accident inexplicabil într-o staţie de autobuz. Un şofer a murit exact în locul în care a ucis o femeie

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit în urma unui accident de motocicletă. Tragedia s-a petrecut exact în locul în care cu opt ani în urmă a accidentat mortal o femeie.

27 mai 2022, 11:59
Accident inexplicabil într-o staţie de autobuz. Un şofer a murit exact în locul în care a ucis o femeie
Accident inexplicabil în Londra. Şocant cum şi-a pierdut viaţa un motociclist

Accident inexplicabil într-o staţie de autobuz din sudul Londrei. Nathan Davis, un tânăr în vârstă de doar 35 de ani, şi-a pierdut viaţa exact în locul în care cu ani în urmă a ucis o femeie.

Accident inexplicabil în Londra. Şocant cum şi-a pierdut viaţa un motociclist

În urmă cu opt ani, bărbatul în vârstă de 35 de ani a pierdut controlul volanului şi a lovit două persoane ce erau într-o staţie de autobuz. În urma impactului, un bărbat a fost rănit grav şi o femeie a murit pe loc.

Citeşte şi Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar una a fost rănită grav

Speriat de ce a făcut, Nathan a fugit de la locul accidentului. La scurt timp a fost prins de poliţişti, după ce a făcut praf un alt autoturism.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare timp de cinci luni şi patru luni. De asemenea, acesta a rămas fără permis de conducere timp de şase ani. La finalul acestei perioade, Nathan a trebuit să dea din nou examen pentru dobândirea permisului.

Fratele victime a considerat această pedeapsă drept una ridicolă.

La câţiva ani distanţă, soarta i-a jucat o festa macabră. Bărbatul a suferit un accident înfiorător, chiar în locul în care a ucis-o pe femeia de 31 de ani. Acesta se afla pe motocicletă în momentul în care a intrat într-un panou publicitar. A fost aruncat în aer mai bine de 25 de metri, ajungând pe trotuarul de pe cealaltă parte a străzii. În urma impactului, Nathan a suferit fracturi multiple şi o hemoragie internă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Nimeni nu-şi explică ce s-a întâmplat, mai ales că oamenii legii au stabilit că în acel moment pe şosea nu era niciun obstacol, motocicleta nu avea defecţiuni tehnice, iar tânărul nu consumase alcool sau substanţe interzise.

Mama tânărului este în stare de şoc şi povesteşte că în momentul accidentului fiul său mergea la sora sa acasă, să o ajute să monteze mobila din bucătărie.

„Era un om minunat, şi-a trăit viaţa, şi-a iubit familia şi prietenii. Ei erau prioritatea numărul unu, mai ales cei doi băieţei. Venea acasă la cină … Stătea cu nepoţii lui, râzând şi glumind. Era un bărbat puternic, de multe ori îl vedeai pe bicicletă sau motor. Dar era şi creativ, talentat la tâmplărie. Când s-a petrecut accidentul, se îndrepta spre sora lui, să o ajute cu mobila din bucătărie. Avea o inimă de aur. Viaţa noastră nu va mai fi la fel fără el”, a mărturisit femeia, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi Fost antrenor de handbal, strivit de un TIR răsturnat. Accident grav în Maramureş