Accident înfiorător în apropierea spitalului din Ploieşti. Un motociclist a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu o maşină

Scene de coşmar pe o stradă din Ploieşti, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă. Un motociclist, în vârstă de 32 de ani, a murit, după ce s-a ciocnit frontal cu o maşină.

04 iun. 2022, 08:20
Accident înfiorător în apropierea spitalului din Ploieşti. Un motociclist a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu o maşină
foto: observatorulph.ro

Accident înfiorător în apropierea spitalului din Ploieşti. Poliţiştii spun că bărbatul conducea vineri seara o motocicletă din direcţia Ploieşti către Păuleşti, iar într-un moment a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în plin într-o mașină care circula din sens opus, scrie Observatorul Prahovean.

La fața locului s-a deplasat o mașină de descarcerare, una de stingere și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Accident înfiorător în apropierea spitalului din Ploieşti. Imagini înfiorătoare

Citeşte şi: INFP: Cutremur cu magnitudine 4.4. Unde s-a simţit

Medicii sosiți de urgenţă la fața locului au constatat decesul motociclistului de 32 de ani. De asemenea, femeia aflată la volanul mașinii implicate în accident a fost asistată medical.

În urma accidentului, traficul a fost restricționat, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier.

Citeşte şi: Joe Biden numeşte prima femeie ambasador a SUA în România