Accident înfiorător în Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu BMW-ul de un camion. „A vrut să se sinucidă!”

Scene de coşmar în urma unui accident produs pe un drum din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de doar 19 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un camion.

27 ian. 2022, 15:02
Accident înfiorător în Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu BMW-ul de un camion. „A vrut să se sinucidă!”

Accident înfiorător în Dâmboviţa. Viaţa lui Mihai Valentin, un tânăr de 19 ani din Găeşti, a fost curmată joi seara în urma tragediei care a avut loc pe DN72 între localitățile Picior de Munte și Suța Seacă.

Circula pe sensul dinspre Găeşti, iar la un moment dat, ar fi tras de volan brusc şi ar fi ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un TIR.

„Nu există nici măcar o urmă de frânare. A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni. A vrut să se sinucidă omul”, a declarat şoferul TIR-ului, potrivit Observatornews.

Şoferul maşinii se afla singur în maşină. Impactul a fost devastator. Autoturismul a fost strivit sub camion, iar tânărul aflat la volan a rămas încarcerat.

Citeşte şi: Bărbatul care a amenințat că îl ucide pe polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost prins

Accident înfiorător în Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu BMW-ul de un camion. Prietenii exclud varianta unei sinucideri

Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe Mihai.

„Conducătorul auto a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a spus un medic ambulanțier.

„Am găsit un autoturism impact frontal cu un autotren, din care a rezultat decesul conducătorului auto din autoturismul BMW”, a explicat Adin Proda, din cadrul ISU Dâmbovița, potrivit sursei citate.

În stare de şoc după aflarea veştii teribile, prietenii tânărului de 19 ani exclud varianta unei sinucideri. Aceştia cred că farurile maşinii s-ar fi stins, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni, iar ulterior maşina a ajuns pe contrasens.

Mihai Valentin este descris de apropiaţi ca fiind un băiat cuminte care făcea parte dintr-o familie respectată. El lucra la un magazin de electrocasnice în Găeşti, iar joi seara plecase la Târgoviște pentru un control medical de rutină.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Citeşte şi: PENSII 2022. Marius Budăi, anunţul aşteptat de toţi pensionarii. Când ar putea veni pensiile majorate cu 40%