Accident cumplit în Constanţa. Două persoane au murit pe loc

Un accindent cumplit a avut loc, marţi, în judeţul Constanţa. Două persoane au murit, iar a treia a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată de urgenţă la spitalul Judeţean Constanţa.

23 mart. 2021, 23:32
Accident cumplit în Constanţa. Două persoane au murit pe loc

Accident cumplit în Constanţa. Tragedia s-a petrecut pe drumul E 87 (DN 39), la ieșire din localitatea 23 August. Un bărbat şi o femeie au murit pe loc.

Accident cumplit în Constanţa. Două persoane au murit

Potrivit oamenilor legii, polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 11.00 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia. Două maşini care circulau în sensuri opuse s-au ciocnit frontal. În urma impactului, două persoane au murit pe loc. Este vorba despre unul dintre şoferi, un bărbat în vârstă de 85 de ani, şi despre o femeie în vârstă de 69 de ani, potrivit focuspress.ro. 

De asemenea, cel de-al doilea şofer, un tânăr în vârstă de 24 de ani, şi o tânără de 20 de ani au fost răniţi.

Poliţiştii fac o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeşte şi Vica Blochina, pe perfuzii la spital după un accident rutier. Care este starea vedetei

Accident TRAGIC în Buzău! Trei morți, dintre care unii DECAPITAȚI

Un autoturism marca Logan în care se aflau cinci ocupanți s-a răsturnat în această dimineață pe drumul județean dintre Glodeanu Siliștea și satul Cârligu Mic. În urma accidentului, trei persoane au murit, dintre care unii se pare că ar fi decapitați, conform buzoienii.ro.

Mai multe echipaje de poliție și pompieri s-au deplasat la fața locului. Un trecător ar fi văzut mașina răsturnată pe câmp și a sunat la urgențe. Toți cei trei pasageri din spate au murit. Pasagerul dreapta față a fost grav rănit și va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transferat la un spital din Capitală. Șoferul este stabil și va rămâne la Spitalul Județean Buzău.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe pe DJ102H către intersecția cu DN2E85, de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Scutelnici, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul a 3 pasageri. De asemenea, șoferul și un alt pasager au fost răniți și preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale”.

Citeşte şi Accident MORTAL în Vrancea. O femeie de 57 de ani şi-a pierdut viaţa